FAQ

Waar zijn jullie producten te koop?
Kan ik jullie producten voor mijn bedrijf kopen?
Hoe kan het dat de sappen zo lekker zoet smaken zonder dat er toegevoegde suikers in zitten?
Staat uw vraag er niet tussen?
Waar zijn jullie producten te koop?

Onze producten zijn in bijna alle supermarkten te vinden. De supermarkten bepalen zelf welke producten ze in hun assortiment hebben en in welke winkels de producten uiteindelijk liggen. Bij de grotere filialen zijn vaak meer van onze producten te vinden. Sommige producten zijn alleen verkrijgbaar tijdens een tijdelijke actie.

Sappen
Onze sappen zijn vrijwel bij iedere supermarkt verkrijgbaar waaronder Albert Heijn, Boon, Boni, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, Plus, Poiesz, Spar en Vomar.

Kefir
De Kefir staat in het gekoelde zuivelschap van Agrimarkt, Albert Heijn, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk, Jumbo, MCD Boon, Spar, Plus en Vomar.

Notensnacks
Onze raw snack zakjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken. De snackzakjes zijn verkrijgbaar bij AH to go. Bij Jumbo zijn de zakjes nu ook verkrijgbaar in een handige multi-pack! 

Wist u dat u tijdens een vlucht met Transavia ook van de Healthy People sapjes en snacknootjes kunt genieten?

De producten van Healthy People kopen voor uw bedrijf? Kijk onder de vraag ‘Kan ik jullie producten voor mijn bedrijf kopen?’.

Kan ik jullie producten voor mijn bedrijf kopen?

Voor grotere hoeveelheden van onze producten kunt u terecht bij verschillende groothandels: Bidfood (voorheen DeliXL), Hanos, Makro, Sligro en Versunie. Mocht hier niet te vinden zijn wat u zoekt, stuur dan gerust een mail naar info@healthypeople.nl

Hoe kan het dat de sappen zo lekker zoet smaken zonder dat er toegevoegde suikers in zitten?

Al onze sappen zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. De suikers aanwezig in het sap komen uit het fruit zelf.
Er zijn drie varianten (Granaatappel, Granaatappel-Framboos en Acai-bes/Rode vruchtensap) waarin een beetje fructose is toegevoegd zodat de wat zure smaak van de vruchten gebalanceerd wordt.
Fructose is een vruchtensuiker. Van de opneembare suikers zorgt fructose voor de laagste stijging van het bloedsuiker. Wanneer u meer wilt weten over de voedingswaarde van de producten, kijk dan op de pagina producten bij voedingswaarde.

Menu