Functionele Eigenschappen

Al onze fruitdranken en zuiveldranken bevatten toegevoegde vitaminen en mineralen die je extra ondersteuning geven. Zie hieronder de eigenschappen per smaak.

Cleansing Cranberry – Helpt het afweersysteem en voedt je huid van binnenuit.
Vitamine B3 voedt de huid (van binnenuit). Vitamine C voor inwendige huidverzorging en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Vitamine E helpt het (natuurlijk) afweersysteem van de lichaamscellen.

Protecting Granaatappel – Heeft een positieve invloed op je weerstand.
Vitamine B11 en B12 hebben een positieve invloed op het immuunsysteem. Vitamine B6 draagt bij aan de aanmaak van afweercellen en vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand.

Relaxing Granaatappel Framboos – Draagt bij aan weerstand tegen stress.
Vitamine B6 en B12 zijn goed voor de gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans. Vitamine B11 draagt bij aan je weerstand tegen stress.

Reloading Blauwe Bosbes Framboos – Goed voor concentratie en extra energie.
Vitamine B5 ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden, vitamine B6 en B8 zijn goed voor het concentratievermogen en vitamine C draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Calming Watermeloen – Goed voor je gemoedstoestand en geestelijke balans.
Vitamine B5 ondersteunt bij spanning en inspanning in stress-situaties. Vitamine B6 en vitamine B8 zijn goed voor de gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans.

Hydrating Kokoswater – Draagt bij aan fitheid en ondersteunt je vochtbalans.
Vitamine C draagt bij aan fitheid, ondersteunt het energieniveau en helpt het immuunsysteem.

Energizing Bloedsinaasappel – Draagt bij aan extra energie.
Vitamine B1 ondersteunt het energieniveau. Vitamine B2 en B3 dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid. Vitamine C activeert je natuurlijke energie in het lichaam.

Powerful Kefir – Voor energie ondersteuning en extra spierkracht.
Eiwitten voor meer/sterkere spieren/spieropbouw/spierkracht en calcium ter ondersteuning van het energieniveau.

Voorwaarden voor het gebruik van vitamineclaims:
De claim mag alleen worden gebruikt voor levensmiddelen die ten minste een bron van vitamine X zijn zoals bedoeld in de claim BRON VAN [NAAM VAN DE VITAMINE(N)] EN/OF [NAAM VAN HET MINERAAL/DE MINERALEN], zoals vermeld bij Verordening (EG) nr. 1924/2006. https://www.keuringsraad.nl/gezondheidsproducten/claimsdatabase

 

Heb jij een vraag
over ons product?

Volg ons op
onze socials!