Healthy People

Surprising

Healthy People verrast graag. We brengen speciale smaken, bijzondere vruchten en nieuwe producten in de markt. We willen voor onze consumenten lekkere producten produceren die ook nog eens een bron vormen van goede voedingsstoffen. En dat allemaal 100% natuurlijk!

Had jij een aantal jaren geleden al eens van Kokoswater gehoord? Tropisch, laag in calorieën, natuurlijk isotoon en heerlijk in smoothies!

En ken jij Kefir al? Een frisse zuiveldrink volgens traditioneel recept, rijk aan proteïnen en met levende Kefirculturen. Drink Kefir zo uit het pakje, schenk het bij je muesli of mix het met fruit in de blender.

Positive

Op een dag realiseerden wij ons dat we vast zaten. Vast in voedingspatronen. Waarom bestaat een kindermenu bijna altijd uit frietjes en een kroket, zonder groenten? Waarom is er zoveel snoep waar geen goede voedingsstoffen in zitten? Waarom “missen” we iets als we geen vlees eten? Waarom wordt ons verteld dat je van eten alleen maar dik wordt? Of het is te zout, te vet, te dit, te dat…

Het was tijd voor positieve voeding. Genieten van eten dat ook nog eens goed doet. Zo ontstond Healthy People in 2006. Goede ideeën besproken aan de keukentafel werden werkelijkheid. Voor en door Healthy People; mensen met een positieve levenshouding die graag zo lang en gezond mogelijk willen genieten van het leven. En er zich van bewust zijn dat gezonde voeding, naast een gezonde levensstijl, belangrijk is.

Reacties van onze fans

Dear healthy people-team, do you have any plans on expanding your business to Germany? I would very much appreciate if I could buy your products over here. Thanks for a quick feedback.

Sarah

Hi! I live in Belgium and am a super fan of your juices! I used to buy them in Antwerp, in Albert Heijn but since I moved to Brussels cannot find them anymore. Could you tell me if you have any resellers in Brussels? Thank you!

Noah

Hello healty People team, I really love your products and wanted to ask if healthy people will also be available in Germany or if there is a way to order products online. I’m really addicted to your coconut water now haha. Thank you!

Nora

Hello! Days ago, I tried your coconut water. Very tasty! :-)) Can I order it from you to deliver it to Germany? 

 

Jonathan

Ik heb het blueberry and raspberry sap onlangs gekocht en ik vind het erg lekker.

Marianne

Beste mensen, Wil even zeggen dat ik zojuist een hele zak honing zeezout amandelen opgegeten heb. De smaak is heerlijk!!!!

Annemarie

Hallo, Ik wil jullie graag eens een compliment geven voor jullie heerlijke sapjes, wij kopen ze nu al bijna 2 jaar en zijn er dol op, onze kinderen ook, naast dat ze heel lekker zijn vinden we het ook belangrijk dat het gezond is ook voor de kinderen. Dus namens ons gewoon even een bedankje dat jullie dit mogelijk maken

Silvia

Hallo Ik wil jullie feliciteren met jullie Kefir. Hij is heerlijk! Ik ben er gewoon verslaafd aan! Ik moet mezelf een limiet opleggen of ik zou er dagelijks liters van drinken! Topproduct

Vivianne

Menu