Kefir ijsjes met frambozenpuree

Recept voor 4 personen, tussendoortje
Bereidingstijd: 10 minuten, wachttijd 4-6 uur

Ingrediënten:

  • 300 gram Healthy People roerkefir (pot 500 gram)
  • 2 eetlepels honing
  • 250 gram bevroren frambozen

Bereidingswijze:
Deze heerlijke ijsjes maak je in een handomdraai! Meng de roer kefir in een kom met de honing. Vervolgens doe je de frambozen in een zeef en met een soeplepel druk je het sap van de frambozen door de zeef (zodat de zaden niet in het mengsel terecht komen). Schep de frambozenpuree licht door de kefir om een swirl te creëren.

Vul vormpjes voor ijslollies met het kefir / frambozen mengsel en de losse bosbessen. Plaats de ijsstokjes in de vormpjes en zet de ijsjes 4-6 uur in de vriezer. Smullen maar!

Menu