Kefir

KEFIR NATUREL

De eeuwenoude wijsheid van volkeren rond de Kaukasus is terug te proeven in deze unieke zuiveldrink. Fris, licht-zuur, sprankelend en met speciale Kefirculturen. Naast 500ml is de Kefir nu ook verkrijgbaar in een liter verpakking. Handig voor het hele gezin!

KEFIR VANILLE

Al fan van onze naturel variant? Dan moet je deze vanillesmaak zeker eens proberen! De authentieke Kefir in combinatie met heerlijke zachte vanillesmaak maakt dat deze pakjes van 500ml zelfs bijna te klein zijn. 100% natuurlijk en gemaakt van verse halfvolle koeienmelk.

KEFIR BOSBES

Al fan van onze Kefir naturel of vanille? Dan moet je deze kefir met blauwe bosbes smaak zeker eens proberen! Authentieke Kefir in combinatie met heerlijke fris zoete bosbessmaak maakt dat deze pakjes van 500ml zelfs bijna te klein zijn. 100% natuurlijk en gemaakt van verse halfvolle koeienmelk.

ROER KEFIR

Na het succes van onze zuiveldrink is er nu ook een eetbare variant! Roer Kefir bevat dezelfde actieve kefirculturen als onze drinks. Heerlijk zacht en met een volle smaak. Geniet elke ochtend van Roer Kefir in je ontbijtkom of gewoon zo uit het bakje! En wist je dat je met Kefir ook heel veel recepten kunt maken; pannenkoeken, cake- en taartbeslag, smoothies en nog veel meer!

Menu