Limoenpannenkoekjes met frambozen

Recept voor 4 personen, ontbijt
Bereidingstijd: 15 min

Ingrediënten:

  • 2 el vloeibare honing
  • 50 gram ongezouten boter
  • 225 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 limoen (schoongeboend)
  • 300 ml Healthy People kefir (pak 500 ml)
  • 1 mespunt zout
  • 1 middelgroot ei
  • 70 gram verse frambozen

Bereidingswijze:
Verwarm de honing en de helft van de boter in een pan. Zeef ondertussen het zelfrijzend bakmeel boven een kom. Rasp de groene schil van de limoen.

Klop de Healthy People kefir, de gesmolten honingboter, de limoenrasp, zout en ei in een ruime kom los met een garde. Klop het bakmeel erdoor.

Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak tegelijkertijd in 5 min. 4 soeplepels beslag tot 4 goudbruine en gare pannenkoekjes. Keer halverwege. Houd warm en bak zo nog 4 pannenkoekjes.

Verdeel de pannenkoekjes over 4 bordjes en verdeel de frambozen erover.

Menu