NIEUW!

Vegan Smoothies

Ontdek de nieuwe vegan smoothies van Healthy People! Deze vullende smoothies hebben de unieke toevoeging van cafeïne, proteïne en raw cacao.

Bekijk het product

Laban

Na succesvolle introductie van kefir introduceert Healthy People de nieuwste landen yoghurt drink in de categorie “dairies of the world”: Laban.

Laban is een dikke vloeibare, licht zure, koolzuurhoudende zuiveldrank. Laban is een gefermenteerde melkdrank die erg populair is in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Daar wordt Laban van oudsher gedronken om water en zouten aan te vullen aan het lichaam.

Bekijk het product

Healthy People Raw snacks

Onze nieuwe Raw Snack range in handige snackpacks! Handig voor onderweg, op je werk of als toevoeging in je ontbijtkommetje. Verschillende noten gecombineerd met droog fruit. Puurder (en lekkerder) kun je het eigenlijk niet krijgen. Verkrijgbaar in drie verrassende smaken: Vijgen, Cacao & Nuts , Bananas, Cocos & Nuts en Dates & Nuts.

Bron van vitaminen en mineralen.

Bekijk het product

Gember Honing water

Ontdek de nieuwste smaak van Healthy People. Een heerlijke calorie arme drink met gember en honing. Verfrissend en dorstlessend! 

Bekijk het product

Menu