Superfruitmixen

Blauwe Bosbes Framboos

Klein maar fijn! Dat is toch wel typisch voor de blauwe bosbes. Deze superbes is namelijk niet alleen heel erg lekker, hij is ook nog eens een echte vitaminebom. Door deze briljante besjes te combineren met fantastische frambozen is deze heerlijke superfruitmix ontstaan. Geniet ervan!

Cranberry

Van oudsher staat de van oorsprong Noord Amerikaanse cranberry – ook wel veenbes genoemd – al bekend om zijn superkrachten. De cranberry zit namelijk bomvol vitamines en mineralen. We hebben deze cranberry’s voor je gemengd met appels voor een heerlijk fris-zure combinatie. Proef het zelf!

Watermeloen

Watermeloen is niet alleen een sappige waterkanon (what’s in a name) maar is ook nog eens hartstikke gezond. Met slechts 25 Kcal per 100 ml een heerlijk doordrinker voor de zomerse en minder zomerse dagen. Een perfecte combi tussen lekker en gezond dus!

Açai-Bes Rode Vruchten

De açai (spreek uit als ‘assa-ie’) is een donkerblauwe bes uit het Amazonegebied in Brazilië. Deze bes wordt daar gezien als de meest krachtige fruitsoort. De açai-bes is een unieke bron van vitamines die helpen je gezond te houden. Gemixt met een scala aan rode vruchten is dit een heerlijk mix om écht van te genieten!

Granaatappel

De oude Egyptenaren dachten dat granaatappelsap een levenselixer was dat je onsterfelijk maakt. Helaas zal je niet eeuwig jong blijven door het drinken van dit heerlijke sap, maar granaatappels bevatten wel polyfenolen, krachtige antioxidanten. Dit sap is een échte Superfruitmix!

Granaatappel Framboos

De oude Egyptenaren dachten dat granaatappelsap een levenselixer was dat je onsterfelijk maakt. Helaas zal je niet eeuwig jong blijven door het drinken van dit heerlijke sap, maar granaatappels bevatten wel polyfenolen, krachtige antioxidanten. Door het te combineren met fantastische frambozen is het een heerlijke frisse fruitmix. Enjoy!

Menu