Wij hopen je hier alle antwoorden te geven

Waarom zijn de designs van de verpakking van Healthy People aangepast?

Onze nieuwe verpakkingen zijn modern en vernieuwend. Ze passen daarnaast beter bij het merk en we hopen dat jij er net zo blij mee bent als wij! Ook zijn de verpakkingen nu voor een groot deel plant-based en dus beter voor mens en milieu. Daar zijn we onwijs trots op!

Waar komt het fruit van Healthy People vandaan?

De sappen van Healthy People worden gemaakt van het beste fruit. Vandaar komen onze cranberry’s en bosbessen uit Canada en onze appels uit Italië en Polen.
Heb je een vraag over de herkomst van een specifieke fruitsoort? Neem dan gerust even contact met ons op via info@healthypeople.nl.

Zijn de producten van Healthy People veganistisch?

Alle sappen van Healthy People zijn geschikt voor mensen die veganistisch eten. Onze Kefir is een zuivelproduct, en daarom niet geschikt voor veganisten.

Wat is sap uit concentraat?

Het water wordt bij sap uit concentraat onttrokken aan het vruchtensap, hierdoor ontstaat een dikke vloeistof. Dit zorgt ervoor dat het sap op efficiëntere wijze kan worden getransporteerd. Na het transporteren wordt het concentraat aangelengd met water en overige ingrediënten. Kortom, de vitamines en overige gezonde stoffen blijven ook in concentraat op een juiste wijze gewaarborgd.

Bevat Healthy People conserveermiddelen?

Nee, alle Healthy People varianten in pak zijn vrij van conserveermiddelen. Healthy People wordt kort verhit en is zo voor een langere periode houdbaar.

Kan ik Healthy People drinken als ik fructose intolerant ben?

In al onze sappen zit vruchtensap en dus vruchtensuiker. We zijn op dit moment niet van plan om sappen te ontwikkelen zonder vruchtensap (en dus fructose).

Zitten er gluten, lactose of andere allergenen in de producten van Healthy People?

Enkel Healthy People Kefir bevat zuivel en dus lactose. Verder zijn al onze producten vrij van allergenen zoals gluten en lactose.

Wat is het beste moment van de dag om sap van Healthy People te drinken?

Je kunt de sappen van Healthy People het best drinken op het moment dat jij in bent voor een momentje van genot. De doordrinkbaarheid maakt het mogelijk om op elk moment van de dag van onze heerlijke feel-good-fruits te genieten.

 

 

Kan ik de producten van Healthy People invriezen?

Nee, helaas kan je de producten van Healthy People niet invriezen. Wanneer je de producten invriest kan de kwaliteit van het product zelf niet worden gewaarborgd.

Hoe lang zijn de producten van Healthy People houdbaar?

Onze producten kunt u, voor openen, enkele weken bewaren. De datum vermeldt op de verpakkingen van Healthy People geeft een juiste indicatie van de houdbaarheid van het product. Na openen is het product enkele dagen houdbaar mits het gekoeld word bewaard tussen de 5°C en 7°C.

Kan ik de producten van Healthy People na de vervaldatum nog gebruiken?

Nee, we raden je aan om onze producten niet na de vervaldatum te nuttigen. Na het verstrijken van de datum op de verpakking kunnen we niet meer garanderen dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Waar zijn de producten van Healthy People verkrijgbaar?

Healthy People is bijna overal verkrijgbaar! We streven ernaar om onze producten bij zoveel mogelijk verschillende supermarktketens in zoveel mogelijk winkels beschikbaar te stellen. Om de exacte verkrijgbaarheid van onze producten te weten te komen, adviseren wij u om de websites van de supermarktketens te raadplegen.

 

Verkopen jullie nog on-the-go verpakkingen van de fruitdranken?

De on-the-go verpakkingen worden momenteel alleen verkocht door out of home klanten. Binnenkort zijn onze out of home verpakkingen ook verkrijgbaar bij Albert Heijn To Go. Mocht je daarnaast gaan vliegen, de out of home producten van Healthy People worden ook verkocht bij Transavia!

Is het sap gezond door de toevoeging van vitaminen?

Het is een aanvulling op je dagelijkse vitamine inname en biedt ondersteuning op je huidige voedingspatroon.

Wat moet ik met het lege drankenkarton doen?

Onze drankenkartons zijn gemaakt van geheel recyclebaar materiaal. Onze drankenkartons kunnen weg worden gegooid in de plastic vuilnisbak of zak.

 

Hoe worden de kartonnen verpakkingen van Healthy People gerecycled?

Materialen uit gerecyclede drankkartons kunnen een tweede leven krijgen! Ze kunnen gebruikt worden om papieren tissue, cornflakes dozen of een eierdoosje te maken.

Ik heb een leuk idee voor Healthy People, waar kan ik dit delen?

Wat leuk! We horen het graag! Je kan het met ons delen via ons contactformulier op deze website. Daarnaast kun je ons ook direct een berichtje sturen via info@healthypeople.nl of via Instagram of Facebook.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb jij een vraag
over ons product?

Volg ons op
onze socials!